Днепропетровский государственный университет внутренних дел

Рейтинг заведения

0.0
У предприятия еще нет оценки, либо она еще не обновилась

* рейтинг работает в тестовом режиме
Очень хорошо
0
Хорошо
0
Неплохо
0
Плохо
0
Ужасно
0

О компании

До послуг викладачів, курсантів і студентів бібліотечний комплекс із 4 читальних залів із книжковим фондом понад 370 тисяч примірників друкованих творів із різних галузей права, історії, економіки, філософії, соціології тощо, у тому числі і на електронних носіях інформації, доступом до мережі Інтернет, бази законодавства та нормативно-правових актів України, інформаційної системи "Ліга-Закон", спеціалізованих баз даних МВС України, а також 4 комп’ютерних класів. Загальний комп’ютерний парк університету перевищує 400 одиниць.

Фонд юридичної літератури є найбільшим у регіоні, а мультимедійний клас кафедри іноземних мов забезпечує поглиблене професійно-орієнтоване вивчення англійської, німецької, французької, іспанської мов.

Університет має єдину централізовану інфраструктуру в місті Дніпропетровську загальною площею 11,3 гектара та позаміський навчально-тренувальний комплекс площею 27,6 гектара. Навчання відбувається у шестиповерховому навчально-лабораторному корпусі, в якому облаштовано 14 лекційних залів на 1300 місць, 79 навчальні аудиторії.

На території навчального закладу розташовані 3 гуртожитки, їдальня на 1200 тисячі місць, а також спортивне містечко з футбольним і волейбольним полями, 3 спеціалізованих спортивних зали, стрілецький та мультимедійний тири. Для гостей обладнані комфортабельні кімнати готельного типу.

Это чат – пиши и читай 👇
Давайте улучшим справочник 💪
Исправляй устарелые данные
Добавляй новые компании
Продвигай свою компанию
(coming soon)
Не получается внести правки? Свяжитесь с нашим редактором справочника в Telegram

Компании рядом

Загрузка...