Зимове місто очима дітей

Афиша - Выставки - Зимове місто очима дітей

Афиша - Выставки - Зимове місто очима дітей

25 січня о 14-й годині в Меморіальному будинку-музеї Д.І. Яворницького відбудеться відкриття фотовиставки "Зимове місто очима дітей". На ній будуть представлені cвітлини, які відображають особливі місця нашого міста з дитячої точки зору. Унікальність фотографій у тому, що вони демонструють не лише цікавий Дніпропетровськ, але й занурюють у той незвичний, недоступний дорослим світ, в якому живуть діти.

На заході будуть присутні учасники фотоконкурсу, відомі фотографи нашого міста – Сергій Гуназа, Павло Маменко, представники фотостудії "TVD-studio", адміністрація та співробітники музею, телебачення та преса.

Виставка створена на матеріалах фотоконкурсу, який було проведено поміж дітей віком до 17 років. Серед майже ста фоторобіт було обрано 30 найкращих, які найбільш чітко та оригінально розкрили краєзнавчу тематику конкурсу. На них відображені, як популярні місця Дніпропетровська: Катеринославський бульвар, Театр Опери та балету, парк ім. Т.Г. Шевченка, так і невідомі широкому загалу куточки нашого міста. Тематичним доповненням до світлин є роботи вихованців та майстрів Центру української культури Міського палацу дітей та юнацтва – зимові ляльки-мотанки, рушники, посуд, листівки тощо. Виставка працюватиме в Меморіальному будинку-музеї Д.І. Яворницького до 1 березня 2015 р.

Запрошуємо всіх бажаючих!

Зимове місто очима дітей: фото 1Зимове місто очима дітей: фото 1 Мемориальный дом-музей академика Д.И. Яворницкого

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях