Фотовиставка Інни Шинкаренко "Жінка/Чоловік"

Афиша - Выставки - Фотовиставка Інни Шинкаренко "Жінка/Чоловік"

Афиша - Выставки - Фотовиставка Інни Шинкаренко "Жінка/Чоловік"

Галерея-книгарня "Чорна Ящірка" запрошує на відкриття фотовиставки Інни Шинкаренко "Жінка/Чоловік" (15 квітня о 18:00)
За участю авторки.

Математик за освітою, родом з Хмельницького, а сьогодні львів`янка та вільна фотографиня з 10-ти річним стажем Інна Шинкаренко представить свій фотопроект "Жінка. Чоловік". Інна фотографувала успішних та відомих жінок спершу в чоловічому, а згодом в жіночому одязі. При цьому її моделі отримували задачу – пригадати чоловічі та жіночі риси у собі та проявити їх мовою погляду, жестів та міміки.

Ось як авторка проекту пояснює свій концепт:
"Тема дуальності особистості піднімалась багатьма митцями. Вочевидь, зачепила вона і мене своєю глибинною простотою та безмежною багатогранністю. Всього не охопиш, тому я взялася лише яскравий краєчок, що мене привабив.
Життя змушує кожного з нас виконувати багато ролей, і в кожній ролі в різній пропорції проявляються жіночі і чоловічі риси. В процесі зйомки я виявляла, що жіночих та чоловічих сутностей в кожній жінці є багато, і я спробувала показати бодай якусь їх частинку. І побачила, що домінує той образ, що домагає жити і реалізовуватись в певний період життя. Мене дуже вразило як змінюється погляд, постава і рухи жінки, коли одягається сукня і коли одягається сорочка для чоловічого образу - це дійство ставало схожим на магію перевтілень. Ця магія допомагала мені привідкрити трішки більше, ніж я сподівалась на початку зйомки".

Цей фотопроект – це візуалізація безлічі думок на тему дуальності з можливістю для глядача сформулювати свою власну думку, що може відрізнятись від думки автора. В проект також включені відгуки-роздуми безпосередніх учасниць проекту.

Інна Шинкаренко - учасниця і переможниця в багатьох міжнародних фотоконкурсах. 
2011 виставка "Балет. За лаштунками" Львів, галерея "Коралі". 
Виставка "Жінка/Чоловік" презентувалась у Львові в 2015, потім Харків 2015, Хмельницький 2016.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях