Прем`єра фільму «На стилі/Fresh Dressed» від Kyiv Music FIlm

Афиша - Клубное кино - Прем`єра фільму «На стилі/Fresh Dressed» від Kyiv Music FIlm

Афиша - Клубное кино - Прем`єра фільму «На стилі/Fresh Dressed» від Kyiv Music FIlm

"На стилі" (Fresh Dressed) — документальний фільм про зв’язок хіп-хоп культури та моди, головні герої якого — Kanye West, Pharrell Williams, Run DMC, Beastie Boys, Puff Daddy. Прем’єрний показ стрічки у Києві пройде 16 чеврня, після чого вона буде доступна для глядачів Києва, Львова, Одеси, Дніпропетровська, Ужгорода, Запоріжжя та інших міст в міні-прокаті стрічки.

"На стилі" документує живу історію роману моди та хіп-хопу, розповідає про те, як культура, що була народжена на злих вулицях, підкорила світ. Адідаси суперстари, капелюх Kangol, поло від Ralph Lauren — це атрибути стилю, що зародився в 80’х, захопив світв в 90’х та занепав в 00’х — це значить бути “Fresh”!

В об’єктиві камери— зірки епохи: Kanye West, що мріяв про гроші тільки для того щоб виглядати стильно, Pharrell Williams, що згадує 92-ий рік, коли почав носити широкі штани, Mayor, якого висміював весь район за “мамині кросівки”, і він став кросівковими магнатами та Will Smith, що допоміг побудувати багатомільйонний бізнес компанії "Cross Colors” просуваючи хіп-хоп стиль в культовому серіалі 90’х “Принц з Беверлі Хілс”.

У своїй розповіді про золоті ланцюги, широкі штани, білі “снікера”, а також банди та расову дискримінацію чорних кварталів Америки протягом декількох епох зображує режисер Саша Дженкінс. Вийшов не просто фільм про моду та музику, а скоріше про культурний пласт, його корені та хроніку. Одним з продюсерів "На стилі" виступив репер NAS, який ще десять років тому заявив що Hip Hop Is Dead але вулична мода сьогодення говорить про зворотнє!

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях