Авторський курс Любка Дереша

Афиша - Другие мероприятия - Авторський курс Любка Дереша

Афиша - Другие мероприятия - Авторський курс Любка Дереша

Курс включає в себе три розділи: "Породження сюжету", "Маніфест персонажа" і "Редагування" — головні теми, необхідні для роботи над прозовим твором.

Заняття проходять у вигляді неперервної колективної роботи над текстами та над власним розумінням того, що і як ми робимо зі своїми текстами.

Основною темою воркшопу є дослідження роботи в двох режимах: технологічному, згідно заданих правил, та в спонтанному, у контакті з творчою інтуїцією.

Як відрізнити продуктивну ідею від непродуктивної? Як правильно перетворити ідею в сюжет, а сюжет зробити здоровим і повноцінним? Що робити, коли застрягаєш посередині тексту? Як витворювати персонажів і як прописувати діалоги? Як самому оцінити, наскільки добрий виходить текст і що можна зробити, аби він став кращим? Деякі відповіді приходять від розуміння літературних технік, а деякі народжуються від безпосередньої роботи з власним несвідомим.

Курс націлений на те, аби стимулювати в учасниках усвідомленість того, що і як ми робимо з власним текстом, з тим, аби далі кожен міг продовжити свою роботу над твором та над собою самостійно.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua - Facebook, Telegram, Viber, Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях